Tervehdys ystävät!

Haluamme kertoa Teille, kuinka me täällä painolla olemme varautuneet näihin poikkeusoloihin. Viimeisen muutaman viikon aikana koronavirus on vaikuttanut meidän kaikkien elämään merkittävästi ja tulee vaikuttamaan vielä pitkään.

Me täällä KsPainossa olemme olleet töissä normaalisti ja olemme jatkossakin, jos tilanne sen vain sallii. Teemme kaikki mahdolliset suojaustoimenpiteet, että pystymme takamaan työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden. Se on tässä nykytilanteessa kaikkein tärkein asia. Tavaraa tulee ja tavaraa lähtee edelleen päivittäin, mutta siten, että mitään ihmiskontakteja näihin ei tarvita, ei kuittauksia puolin eikä toisin.

Olemme rajoittaneet ja tulemme edelleen rajoittamaan tarpeettomia tapaamisia, pystymme onneksi suurimman osan kommunikoinnista käymään sähköisesti. Seuraamme valtiovallan ja terveysviranomaisten ohjeita, suosituksia ja käskyjä jatkuvasti ja reagoimme niihin tarvittaessa hyvin nopeasti.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta läheisistä ja kanssaihmisistä, nautitaan kaikesta huolimatta kauniista kevätpäivistä, nyt onkin monella yllättäen enemmän aikaa ulkoiluun.

Tsemppiä kaikille ja pidetään yhteyttä!

Parhain terveisin
Mikko Kymäläinen
toimitusjohtaja
Keski-Suomen Painotuote Oy