Keski-Suomen Painotuote Oy:n tuotteille ja palveluille on myönnetty Avainlippu

07.11.2018

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Keski-Suomen Painotuote Oy:n tuotteille ja palveluille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta sekä Suomessa tuotetusta palvelusta.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

- Olemme pitkään käyttäneet viestinnässä sanontaa ”sinivalkoista laatua”. Tämä jo sinällään kertoo, että meille on tärkeää luoda työtä ja hyvinvointia Suomeen ja suomalaisille. Avainlipun käyttöoikeuden hakeminen oli luonnollinen jatkumo tälle.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Reetta Mentu kertoo.

 

Parhain terveisin
Mikko Kymäläinen
toimitusjohtaja
Keski-Suomen Painotuote Oy    

Suomi 100 vuotta - Kiitos, veteraanit!

05.12.2017

Keski-Suomen Painotuote Oy on vuodesta 1981 tehnyt läheistä yhteistyötä Sotaveteraanien kanssa. Meillä on ollut ilo ja kunnia tehdä mm. Keski-Suomen Sotaveteraanipiirin joululehteä yhtiön perustamisvuodesta aina vuoteen 2015 asti.

Vuosien varrella olemme saaneet olla erilaisissa projekteissa mukana tukemassa sotaveteraanityötä ja tänä vuonna, kun Suomi täyttää 100 vuotta, olemme erittäin iloisia siitä, että saamme olla mukana mahdollistamassa keskisuomalaisen 97-vuotiaan sotaveteraanin matkaa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Kiitollisina toivotamme mukavaa itsenäisyyspäivän juhlaa ja samalla kiitämme kaikkia sotiemme veteraaneja ja toivotamme kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

Äänekoskella 5.12.

Mikko Kymäläinen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Keski-Suomen Sotaveteraanipiiri kiittää:

Kiitokset Keski-Suomen Painotuote Oy:lle, jonka antamalla lahjoituksella mahdollistetaan 97-vuotiaan hankasalmelaisen Sotaveteraanin osallistuminen 6.12.2017 Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. Pientä eläkettä nauttivalle Sotaveteraanille kutsu linnan juhliin aiheuttaa yllättäviä kustannuksia: uuden juhlapuvun hankinta, matkakustannukset Helsinkiin ja siellä yöpyminen, niihin eivät eläkerahat riitä.

Keski-Suomen Sotaveteraanipiiri on aiemminkin saanut Keski-Suomen Painotuote Oy:ltä tukea Veteraanitoimintaansa.

Kiitokset taistelukenttien Sotaveteraaneille ja kotirintaman Naisille, joiden ansiosta itsenäisyytemme säilyi, sotakorvaukset maksettiin ja Suomi kehittyi maaksi, jossa meidän nuorempien on hyvä elää.

Kiitos.

Toiminnanjohtaja Vesa Juko

Suurkuva- ja messutuotteet – suunnittelusta toteutukseen!

11.08.2017Keski-Suomen Painotuote ja Mainostoimisto AD Alfred toteuttavat suurkuva- ja messutuotteet sovitulla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan. Yksi yhteydenotto riittää, kumpaan yritykseen tahansa, ja työ etenee suunnittelusta tuotantoon. 

• Roll-upit
• Messupöydät ja -seinät
• A-telineet ja standit
• Esitetelineet
• Julisteet ja kehykset
• Valotaulut

Ota yhteyttä:
www.kspaino.fi
www.adalfred.fi

Tarjouspyyntö »

Kuva: R-Skid Oy:n Sami Salmela on tyytyväinen työn laatuun ja hintaan sekä nopeaan toteutukseen. R-Skid Oy tekee konekauppaa sekä myy varaosa- ja huoltopalvelua vapaa-aikaan ja ammattilaisille.


 

Nyt saat suurkuvatulosteet, messupöydät ja roll upit meiltä

23.05.2016

Taattua laatua, kuten muutkin tuotteemme.
Nopea toimitus.

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ » 
TAI SOITA NUMEROON (014) 518 1400.


 

Nyt valikoimissamme myös e-julkaisut

03.06.2015

Toteutamme tuotteestasi näyttävän, laadukkaan ja inspiroivan sekä erittäin ihastuttavan e-julkaisun. Myyvän julkaisun, joka toimii kaikkialla ja aina.

Toteutus painettavan julkaisun yhteydessä
alkaen 105,- (+ alv).

Tutustu työnäytteisiin tästä » ja katso myös lisätietoja alla olevasta e-julkaisustamme.

 

Kummipelaaja Heta Rissasen kuulumisia

10.03.2015

Heipparallaa!

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avattu ja runkosarjasta pelattu pian puolet. Vastahan me hikoiltiin auringonpaisteessa urheilukentällä ja malttamattomina laskimme viikkoja ja päiviä kauden avaukseen?! Nopeasti on siis syksy vierähtänyt hyvässä seurassa.

 

Alkukausi on ollut jännittävä ja tasainen. Jokaisesta kamppailusta on hyvällä pelillä pisteitä napsittavissa, mutta heikommalla esityksellä mahdollisuus jäädä tyhjin käsin. Meidän tämänhetkinen pistepottimme 15 oikeuttaa liigan neljänteen sijaan. Sijoitus on hyvä, mutta siihen on varmasti tunkua sarjataulukon eläessä jatkuvasti. Siksi jokainen piste on kultaakin kalliimpi. Viikonloppuna jäimme pisteittä koettuamme harmittavan 3-1 tappion LP Kangasalaa vastaan. Parannettavaa jäi joka osa-alueelle, joten tulevan viikonlopun kotipelissä nähdään varmasti nälkäinen joukkue, kun vastaan asettuu OrPo. Kaikki siis itsenäisyyspäivänä Pihtipudassaliin kannustamaan kotijoukkue voittoon.

 

Vaikka elämä täällä Pihtiputaalla pyöriikin enimmäkseen treenien ja lentopallon ympärillä, on syksyyn toki muutakin mahtunut. Nimittäin kuusi tuotantokautta Gossip Girliä, muutamat venähtäneet päiväunet ja vaarallisen koukuttavaa urheiluvaatteiden nettishoppailua (enkä nyt puhu vaan omasta puolestani). Sakkokassan kirjanpitäjänä voin myös ilokseni ilmoittaa että viiden euron sakkoja erilaisista rikkeistä ja unohduksista on kassaan kilahdellut tasaiseen tahtiin. Muutama viikko sitten kävimme myös koko poppoolla Viitasaarella keilaamassa, jossa Lauski pääsi esittelemään salaista talenttiaan viidellä peräkkäisellä kaadolla. Lisäksi saatiin historian ensimmäinen pihtiputaalainen Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voittaja, onnea Pete Parkkonen!

 

Marraskuun ehdottomiin huippuhetkiin voidaan myös laskea kalenterikuvaukset, jotka olivat mukavaa vaihtelua arkeen. Kalenteri toteutettiin tänä vuonna hieman erilaisella teemalla kuin muutamana edelliskautena, ja ainakin me pelaajat olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Kiitos kuvista kuuluu Kuvasuunnan Jounille ja painatuksesta kummifirmalleni KS Painolle. Uudet kalenterit ovat myynnissä tulevissa kotipeleissä, joten tule hakemaan omasi niin itsellesi kuin pukinkonttiinkin, ennenkuin ne viedään käsistä! Hinta vaivaiset 10 euroa.

 

Nyt olisi edessä vielä kolmen pelin ja kolmen harjoitusviikon mittainen rypistys. Toivottavasti pisteitä kertyy rutkasti niin päästään kaikki hyvillä mielin muutan päivän mittaiselle joulutauolle rentoutumaan ja rauhoittumaan perheidemme pariin.

 

Mukavaa joulunodotusta kaikille!

Heta #8

LiigaPloki ja KsPaino jatkavat yhteistyössä

10.03.2015

Valmiina uuteen kauteen: LiigaPlokin puheenjohtaja Raimo Pärnänen, KsPainon toimitusjohtaja Mikko Kymäläinen, kummipelaaja Heta Rissanen sekä LiigaPlokin päävalmentaja Teemu Oksanen.

Viime kaudella alkanut laajempi yhteistyö LiigaPlokin ja KsPainon välillä saa jatkoa myös tulevalle pelikaudelle kun uusi sopimus allekirjoitettiin Pihtiputaalla.

Sopimuksen myötä KsPaino jatkaa yhtenä LiigaPlokin pääyhteistyökumppanina ja toimittaa LiigaPlokille kauden mittaan tarvittavat painotuotteet kuten julisteet, otteluohjelmat, kausijulkaisun, kalenterin jne.

Sopimus takaa KsPainon näkyvyyden LiigaPlokin kumppanina ja pohjoisessa Keski-Suomessa esim. ottelutapahtumissa, samalla KsPaino saa kummipelaajakseen Heta Rissasen. Heta on parikymppinen 180-senttinen yleispelaaja.